Sunday, January 9, 2011

Jäätisemees!

Praegu on mõnus pärastlõuna, kõht on täis (mina ei saa oma sooja lõunasööki vahele jätta või õhtul manustada nagu siin kombeks) ja hetkel on veel natuke aega enne linnasõitu.

Björgiga tegime väikse tiiru peale Elevi-nimelisele asulale. Umbes nagu Saku meie mõistes. Ainult et majad on enam-jaolt ühekorruselised ja hiljuti ehitatud. Sellepoolest nagu uusrikaste rajoon Viimsis. Aga see selleks.

Majad majadeks, aga nende asukad huvitavad mind rohkem. Juba saingi esimese tuttava- ülemaja naabritüdruk Esra. Sündinud Taanis, kuid rahvuselt türklane. Väga muhe oli tema toas istuda, juttu ajada ja vaadata kuidas ta ilvese moodi kass prügikasti sisse ronis ja seal midagi uuris.

Muidugi ei saa mainimata jätta, et neil käib siin (nagu kuuvarjutus) JÄÄTISEMEES! Õigemini sõidab oma kaubikuga ja tilistab kellukest. Teate küll, nagu ameerika filmides. That's so awesome! :D Ootasin 15 minta, et temast pilti teha, aga paraku sai kannatus otsa, kui oli ainult kellukese tilinat kuulda.

Tunni aja pärast sõidame supermarketisse. Vahepeal kolame Björgiga linna peal ning õhtul näen ta sõpru. Ja neid on mitu. Kuidas nende nimed küll meelde jätta?


Esra kass Venus


Taevas paistab Kuu ka päeva ajal :)

No comments:

Post a Comment