Monday, January 24, 2011

Oh, keemia

3 things that totally made my day:

1. Klassiõe juhtum, kui ta oli purjus.
2. Keemiatund
3. Joonistasin koomiksit täna. 1/4 valmis.

Kool nagu kool ikka, kui nüüd välja arvata see, et esimene tund jäi põhimõtteliselt ära, sest õpetaja poeg jäi haigeks. Selle arvelt oleks võinud voodis lesida, aga elu kord juba käib nii, et kobid kohale ja saad alles siis selle teadmise võrra rikkamaks, et oleks võinud hiljem hambaid pesta tol hommikul. :D

7-11'is sai ka käidud, aga ma unustasin oma kaardikest näidata (osta 6, 7. tasuta) ja see oli mu päeva masendavaim hetk. Kohv maksis 22 DKK.

Ja siis tuli keemiatund. Tegime katset soola eraldamisega lahusest ja kuigi klass lõhnaski vorsti järele, millest soola ka eraldati, siis ometigi oli seda niipalju põnevam jälgida/läbi viia, kui sama teema kohta õpikust lugeda. Go observational studies!

Õhtul tahtsid Marie ja Flemming uusi köögitoole ostma minna (kuigi minumeelest püsivad vanad veel 20 aastat korras) ja saingi tuttavaks nende Rimiga (nimi on küll Bilka, häälduspäraselt bilke).

2 comments:

  1. me tegime ka seda vorsti lõhnalist katset koolis. Ja ma täiega toetan praktilist õppimist mitte faktide pähe tuupimist! (Y)

    ReplyDelete
  2. Well, too bad you're not here :(

    ReplyDelete